Du är här: Start
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Sök

Slimminge Byalag

Slimminge
 

Hej alla Slimmingelovers!

Vi är några entusiastiska Slimmingebor som i många år haft en idé som handlar om vår vackra trakt med byn och nära omnejd. Vi efterlyser därför motiv/bilder från era hus och trädgårdar som ni kan tänka er att bidra med. 

Sänd oss din/dina bilder eller tag kontakt med oss så kommer vi och fotograferar. Inga personer skall finnas med på bilderna och vi behöver er tillåtelse att publicera objekten.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Vänliga hälsningar
Mia Olsson och Gunilla Söderberg
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den    eller sms: 07089-43740
Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den   eller sms: 0706-153751

 
Kommentarer (2)
Historik
2 2016-05-19 17:27
Sixten Svensson
För ca en månad sedan fick jag en släktlista som börjar ca 1700. 1721 bodde Lars Tufwesson med familj i "Hellede 1" i Slimminge. Det som överraskade mig, när jag kollade en karta häromdagen att Skönabäck ligger, kan det vara ca 1 kilometer från denna plats. Där bodde jag ca 1941 - 1944 medan min far arbetade på Skönabäck.
Min fråga till Er är, finns det någon historik skriven om Slimminge/Hellede?. Bok, artikel eller dyligt?
Vänligen
Sixten
Vad för idé
1 2013-10-20 16:47
Monica Bjerkeus
Ser att ni efterlyser bilder på hus o trädgårdar till något projekt/någon idé ni vill förverkliga. Det står inget om vad det är för typ av idé ni har och vad bilderna skall användas till mer än att ni behöver tillstånd att publicera dessa. Innan jag bestämmer mig för om jag vill delta eller ej, så skulle jag gärna vilja veta lite mer om er idé.

Lägg till kommentar

Ditt namn:
Din e-post:
Ämne/rubrik:
Kommentar:
  Bokstäver som upprepas för att garantera inläggets äkthet. Endast små bokstäver utan mellanslag.
Upprepa bokstäverna i bilden ovan:

Aktuell enkät 2016

Hur många Barn & Ungdomar finns det egentligen i byn. Och hur ser åldrarna ut??
 

Vem är online?

Vi har 21 besökare online