Engagera dig

Kom till oss med din kraft, vilja och dina idéer! Ditt engagemang är varmt välkommet! Är du intresserad av att arbeta med framtidsvisionerna för vår by eller har nya ideér om aktiviteter och arrangemang. Kontakta någon i styrelsen.

Styrelsemöte hålls varje helgfri första måndag i månaden i byastugan. (Byastugan ligger mitt emot skolan, längst bort i den röda tegellängan.) Mötena är öppna för alla, så kom förbi om du vill lyssna eller själv har idéer. Du får också gärna höra av dig till föreninges ordförande Maria Olsson eller någon annan i styrelsen om du undrar över något.

Det finns många sätt att hjälpa till. Ett sätt kan vara att engagera dig i de aktiviteter som redan är planerade. Ett annat sätt är att själv dra igång något, kanske med föreningens hjälp.

Kan du tänka dig hjälpa till med våra arrangemang? Hör av dig.

Skördedagen i augusti kräver mycket arbetsresurser och vi blir glada över varje hjälpreda och handräckare såväl före som under och efter!
Har du lust att ställa upp någon kväll/dag är du mycket välkommen.
Alla bidrag uppskattas. Både tanke och arbetskraft!

Secondhandmarknaderna för barn och vuxna behöver också många frivilliga krafter. Detta är ofta populärast hos mammor till mindre barn, då medverkan innebär visa fördelar. Se mer på facebooksidan “Secondhandmarknad slimminge”

För skördedagen, kontakta i första hand:
evenemang(at)slimminge.se

Copyright © 2018 Slimminge Byalag. Alla rättigheter reserverade